Сьогодні закриють всі залізничні та автошляхи через лінію розмежування

Сьогодні закриють всі залізничні та автошляхи через лінію розмежування

Відео
Укрінформ
Національна поліція і Національна гвардія до 13 год. мають виконати рішення РНБО і перекрити всі автомобільні та залізничні шляхи через лінію розмежування.

Про це заявив журналістам секретар Ради безпеки і оборони України Олександр Турчинов, повідомляє кореспондент Укрніформу.

"На виконаня рішення Ради національної безпеки і оборони силами Національної поліції та Національної гвардії до 1-ї години дня будуть перекриті всі автомобільні і залізничні шляхи, які ведуть до лінії розмежування. У зоні проведення антитерористичної операції не буде допущено ніяких провокацій і ніяких проявів диверсійної чи будь-якої активності, яка шкодить безпеці країни", - сказав Турчинов.

Він додав, що МВС і Служба безпеки України будуть залучати громадськість до контролю за лінією розмежування, "але не судимих, не провокаторів, а тих хто реально хоче допомогти державі забезпечити повний контроль виконання рішення РНБО".

"Хочу сказати всім патріотам: хто хоче захищати Україну, будь ласка, підписуйте контракт і поповнюйте лави Збройних Сил або Нацгавардії України. На вас там чекають", - наголосив Турчинов.

Насамкінець він зазначив, що, на його думку, рішення про припинення переміщення товарів через лінію розмежування прийнято своєчасно і "воно буквально через годину буде реалізовано".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-