Аваков закликає заборонити діяльність російського

Аваков закликає заборонити діяльність російського "Сбєрбанку" в Україні

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав заборонити діяльність російського "Сбєрбанку" в Україні у зв'язку з обслуговуванням на території РФ громадян з "паспортами" "Л/ДНР".

Про це він написав у Фейсбуці.

"Російський "Сбєрбанк" заявляє, що приступив до обслуговування в своїх відділеннях клієнтів, які надають паспорти так званих "ДНР" і "ЛНР". Сбєрбанк Росії з гордістю рапортує: "З моменту підписання указу президента РФ про визнання "паспортів" "ДНР" і "ЛНР" Сбєрбанку потрібен час для організації прийому в якості документа, що посвідчує особу нових видів "паспортів". На сьогоднішній день Сбєрбанк готовий до обслуговування осіб, які звернулися з паспортами "ДНР" і "ЛНР", у всіх філіях банку", - заявив Аваков.

Міністр задається питанням: "Скільки треба часу Національному банку України, що б ввести санкції щодо Сбєрбанку Росії, що працює в Україні?"

"Вважаю необхідною негайну реакцію НБУ! Сбєрбанк Росії має припинити свою роботу в Україні! Нехай насолоджуються "фінансовим раєм" за законами самозваних "ДНР" і "ЛНР", - зазначив міністр.

"Банк, що підтримує дії за рамками міжнародного права. Банк, що підтримує засуджене світовим співтовариством - визнання документів маріонеткових режимів і анексію українських територій - не може вести роботу в Україні", - додав глава МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-