Стець назвав відповідального за реалізацію Доктрини інформбезпеки

Стець назвав відповідального за реалізацію Доктрини інформбезпеки

Укрінформ
Заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін опікуватиметься реалізацією Доктрини інформаційної безпеки щодо стратегічних комунікацій.

Про це наголосив міністр інформаційної політики Юрій Стець на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перша комунікація між мною як міністром і громадянським суспільством розпочалася за допомогою Дмитра (Золотухіна - ред.)... За допомогою Дмитра розпочалася робота над документом, який наразі підписаний Президентом України і називається Доктрина інформаційної безпеки. Абсолютно логічно, я думаю, це є очевидним, зрозумілим, що саме та людина, яка розпочала цю роботу над цим документом, і мала би втілювати її в життя", - сказав він, зауваживши, що саме тому Золотухін призначений заступником міністра.

У свою чергу, Дмитро Золотухін зазначив на прес-конференції, що Доктрина є абсолютно збалансованим документом.

"Суттю інформаційної безпеки, суттю забезпечення інформаційної безпеки є не тільки робота правоохоронних органів щодо застосування апарату державного примусу, тобто, санкцій або правозастосування існуючих норм, а все ж-таки пріоритетом є розбудова системи стратегічних комунікацій, розбудова і розвиток інформаційного простору, розбудова мовлення на території України і за її межами", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-