Лави ЗСУ за рік поповнили майже 70 тисяч контрактників

Лави ЗСУ за рік поповнили майже 70 тисяч контрактників

Укрінформ
Минулого року до Збройних сил України прийнято за контрактом близько 70 тисяч осіб, з початку 2017 року – ще 4,5 тисячі осіб записалися до лав ЗСУ.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у своєму виступі під час зустрічі оперативного збору керівного складу Збройних сил України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулого року до Збройних сил прийнято за контрактом близько 70 тисяч українських добровольців. І  якість цього складу є значно вищою, ніж у попередні роки. З початку цього року – ще 4,5 тисячі осіб записалися до лав ЗСУ", - сказав він.

Президент наголосив, що це дало можливість відмовитися від використання мобілізаційних ресурсів та забезпечити комплектування військових частин мотивованими військовослужбовцями військової служби за контрактом.

"І, між іншим, кожен, хто міг би отримати повістку, якби й надалі тривали хвилі часткової мобілізації, мав би замислитися над тим, що лише завдяки Мінським угодам ми здобули ліміт часу для того, щоб потреби фронту закрити на добровільній та професійній основі", - додав Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-