Гройсман обіцяє заздалегідь інформувати про відключення світла

Гройсман обіцяє заздалегідь інформувати про відключення світла

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяє мінімізувати дискомфорт, який можуть відчути люди при віялових відключеннях енергії в години пікових навантажень у зв'язку з впровадження надзвичайних заходів на ринку електричної енергії.

Про це він сказав на позачерговому засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я з колегами буду займатися цим питанням 24 години на добу, зроблю все залежне від себе, щоб мінімізувати будь-який дискомфорт у будь-якому куточку України. Але маю надію, що здорового глузду вистачить у всіх тих, хто причетний до блокування, щоб відновити нормальне енергопостачання у нашій країні», - сказав Гройсман.

За його словами, нині влада змушена була максимально завантажити системи, але розуміє, що на максимумі довго працювати неможливо. «Зараз робимо все, щоб мінімізувати будь-які відмикання. Хотів би, щоб це зрозуміли усі українські громадяни. Тобто, ми будемо рішення приймати таким чином, щоб мінімізувати будь-які негативні наслідки для українських громадян. Хочу підкреслити, що відключення будуть відбуватися тільки у крайніх випадках, і ми заздалегідь про це інформуватимемо», - додав Прем'єр.

Як повідомляв Укрінформ, сьогоднішнім рішенням міністри дали згоду на перегляд графіку роботи промислових підприємств і початок віялових відмикання в години пікових навантажень у разі потреби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-