Гройсман вірить, що візит Порошенка до США буде плідним і результативним

Гройсман вірить, що візит Порошенка до США буде плідним і результативним

Укрінформ
Майбутній візит Президента України Петра Порошенка до Вашингтона та зустріч із новим президентом США Дональдом Трампом матиме позитивні для нашої держави результати.

Таке переконання висловив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спільного із заступником Генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер брифінгу у Брюсселі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я переконаний, що цей візит буде плідний і результативний. Вірю в те, що США завжди будуть підтримувати справедливість, і глибоко переконаний, що справедливість якраз на боці України», - сказав Гройсман.

Він нагадав про нещодавню телефонну розмову президентів України та США, під час якої вони встигли обговорити широкий спектр актуальних питань.

Гройсман також переконаний, що попри критику Дональд Трамп буде світовим лідером, який завжди боротиметься за мир, демократію та демократичні цінності.

Раніше Президент Петро Порошенко заявив на спільному брифінгу з Прем'єр-міністром Грецької Республіки Алексісом Ципрасом, що найближчим часом зустрінеться у Вашингтоні з новим президентом США Дональдом Трампом - відповідна домовленість уже досягнута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-