Гройсман з Аваковим представили МВС нового керівника Нацполіції

Гройсман з Аваковим представили МВС нового керівника Нацполіції

Фото
Укрінформ
Глава уряду Володимир Гройсман разом з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим представив у МВС нового керівника Нацполіції Сергія Князєва.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Я глибоко вірю у те, що призначення нового керівника дасть можливість отримати гарний результат (щодо боротьби з злочинністю). Я дуже хочу, щоб люди почували себе безпечно. Це наше з вами завдання", - наголосив Гройсман.

Уряд також призначив Сергія Ярового першим заступником міністра внутрішніх справ, повідомив Гройсман. Крім того, Прем’єр оголосив про призначення заступником міністра внутрішніх справ Вадима Трояна, який тимчасово виконував обов'язки голови Національної поліції.

Глава уряду зауважив, що за результатами конкурсу, оголошеного міністром внутрішніх справ, відбувся публічний відбір кандидатур на посаду керівника Нацполіції.

Вчасні кадрові рішення щодо структури МВС та Національної поліції підсилять актуальний фронт боротьби із злочинністю, впевнений Гройсман.

"Усі підрозділи Національної поліції, які відповідають за безпеку і правопорядок, мають бути забезпечені усім необхідним для того, щоб бути ефективними. Мені би дуже хотілося, щоби Національна поліція отримувала високу оцінку громадян України. У такий непростий час сьогодні роль Національної поліції є надзвичайно важливою", - підкреслив він.

Збільшення урядом фінансування працівників служб карного розшуку – це лише перші кроки підтримки і забезпечення "тих, хто на передовій бореться із злочинністю", наголосив Прем'єр-міністр.

Гройсман також зазначив, що за результатами першого кварталу року у Міністерстві внутрішніх справ буде проведено спільну колегію щодо результатів діяльності у 2016 році і першого кварталу у 2017 році.

Фото: Анастасія Сироткіна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-