Лещенко запрошує Луценка до суду щодо “квартирного” питання

Лещенко запрошує Луценка до суду щодо “квартирного” питання

Укрінформ
Народний депутат Сергій Лещенко повідомив, що завтра, 25 січня, з'явиться до суду у справі придбання ним квартири і запросив особисто генпрокурора Юрія Луценка прибути на суд.

Про це він написав у Facebook.

"На сайті Генпрокуратури вперше на моїй пам'яті оприлюднено запрошення в рамках адміністративного судочинства...  Оскільки йдеться не про кримінальний процес, а про адміністративний, робота Генпрокуратури полягає в піар-супроводі політичної помсти за мої антикорупційні розслідування. Луценка не зупинило навіть те, що 12 годин назад в ефірі "Свободи слова" на ICTV я повідомив про свою явку. Тому я також запрошую Луценка особисто прибути на мій суд та виконати роль піар-менеджера Банкової до кінця", - написав нардеп.

Він повідомив, що перше слухання в справі було перенесено через участь його адвоката в слідчих діях. "Завтра ми будемо доводити свою правоту в суді", - написав Лещенко.

Генеральна прокуратура закликала через свій сайт народного депутата Сергія Лещенка дотримуватись вимог законів та прибути 25.01 на чергове судове засідання до Печерського районного суду з метою реалізації права на захист та надання можливості суду прийняти законне рішення. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-