Трамп зізнався, кого з президентів США поважає найбільше

Трамп зізнався, кого з президентів США поважає найбільше

Укрінформ
Переможець виборчих перегонів у США Дональд Трамп зізнався, що черпає натхнення з досягнень президента від республіканців Рональда Рейгана, а також демократа Джона Кенеді.

Про це він заявив під час закритої зустрічі у своєму маєтку у Флориді, інформує в середу The Washington Post.

"Обраний президент Дональд Трамп розповів відвідувачам свого клубу у Флориді, що він планує написати інавгураційну промову сам, черпаючи натхнення від таких постатей як президенти Рональда Рейган і Джон Кеннеді", - повідомило видання із посиланням на людину, яка була присутня на зустрічі з Трампом у його особняку на курорті Мар-а-Лаго.

Під час закритої дискусії обраний президент наголосив, що вважає стиль правління 40-го президента Сполучених Штатів Рональда Рейгана "неймовірним". Він також висловив свою повагу Джону Кенеді, згадавши, що в травні 2017-го виповниться 100 років з дня народження 35-го президента США.

Трамп також поділився пріоритетами роботи його адміністрації, однак більш конкретної інформації про це не надається. Відомо що, перебуваючи у Флориді на різдвяному відпочинку, обраний президент зосередився, зокрема, на проблемах оздоровлення ветеранів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-