Суд дозволив ГПУ вилучити в адміністрації Путіна листи Януковича

Суд дозволив ГПУ вилучити в адміністрації Путіна листи Януковича

Укрінформ
Печерський районний суд міста Києва задовольнив клопотання слідчого Генпрокуратури України про надання тимчасового доступу до речей і документів, які знаходяться у володінні адміністрації президента Росії, у межах кримінального провадження про державну зраду колишнього президента України Віктора Януковича.

Про це в четвер на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

«У світі все так змінюється, що це рішення може стати в нагоді в будь-який момент. Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання слідчого ГПУ про надання тимчасового доступу до речей і документів, котрі знаходяться у володінні Адміністрації президента Росії», - написала вона.

Сарган зазначила, що таке рішення суд ухвалив 14 грудня за клопотанням старшого слідчого в особливо важливих справах Головної військової прокуратури Генпрокуратури України Вадима Приймачка у кримінальному провадженні про державну зраду Януковича.

За словами Сарган, слідчий хоче ознайомитися з оригіналами заяви екс-президента України від 1 березня 2014 року на ім'я президента Росії з проханням використати Збройні сили РФ на території України, а також інших звернень Віктора Януковича до Володимира Путіна за період «із 01.03.2014 року по дату проведення виїмки та вилучити їх (здійснити їх виїмку)».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-