Уряд розгляне зміни до закону про статус чорнобильців

Уряд розгляне зміни до закону про статус чорнобильців

Укрінформ
Кабінеті міністрів України у середу розгляне проект закону про внесення зміни до статті 54 Закону України „Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”.

Як зазначається у порядку денному засідання, розміщеному на Урядовому порталі, представлятиме законопроект міністр соціальної політики Андрій Рева. 

Урядовці також планують погодити проект закону про ратифікацію угоди з урядом Республіки Індонезія про співробітництво в оборонній галузі та проект відповідного розпорядження Кабінету міністрів України. Доповідач - міністр оборони Степан Полторак.

Віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко запропонує колегам підтримати законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення умов ведення будівельної діяльності.

Крім того, члени КМУ планують врегулювати питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України, а також оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя та працівників Національної школи суддів.

Уряд може затвердити у середу порядок здійснення контролю у сфері державної реєстрації.

На засідання також розглядатиметься питання про формування та ведення реєстру контрактів, укладених з керівниками суб’єктів господарювання державного сектору економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-