Суд дозволив затримати Януковича – Луценко

Суд дозволив затримати Януковича – Луценко

Документ
Укрінформ
У четвер, 14 грудня, Печерський райсуд Києва дав дозвіл на затримання екс-президента Віктора Януковича і доставки його до суду.

Про це повідомив у Фейсбуці генпрокурор Юрій Луценко.

"Ми працюємо. Процес над Януковичем просувається. 14 грудня 2016 року Печерський райсуд м. Києва, розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання прокурора Головної військової прокуратури Р.Кравченка про надання дозволу на затримання підозрюваного Януковича В.Ф. з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, встановив клопотання задовольнити та надати дозвіл на затримання ПІДОЗРЮВАНОГО Януковича В.Ф.", - написав Луценко.

Як повідомляв Укрінформ, Янукович підозрюється у вчиненні державної зради, пособництві представникам влади Російської Федерації в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України та ведення агресивної війни.

Тобто йдеться про злочини, передбачені частиною 1 статті 111, частиною 5 статті 27, частиною 3 статті 110, частиною 2 статті 437 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-