Балчун заявляє про погрози фізичною розправою на адресу керівників УЗ

Балчун заявляє про погрози фізичною розправою на адресу керівників УЗ

Укрінформ
Голова правління ДП "Укрзалізниця" Войцех Балчун заявляє про погрози фізичною розправою, які надходять на адресу керівників Укрзалізниці.

Про це він написав у Фейсбуці.

"З усією відповідальністю і тривогою заявляю: зараз відбувається нечуване ганебне торпедування всіх наших останніх кроків, особливо у кадровій сфері. Новопризначені керівники стикнулись із реальними погрозами фізичної сили. Ці погрози йдуть від конкретних осіб, очевидно афільованих з чиновниками з високих владних кабінетів", - наголосив керівник УЗ.

Він припустив, що таким чином спроба навести лад у сфері розподілу порожніх вагонів наразилася на жорстку протидію старої системи.

"У хід пішли погрози, хакерські атаки на наші сервери і системи, у ці хвилини заблокована робота офіційного сайту Укрзалізниці. Все це є свідченням того, що система не збирається здаватись і не гребуватиме жодними засобами, щоб зберегти існуючий стан речей. Інформую про цю безпрецедентну ситуацію суспільство і керівника українського уряду, чия безумовна підтримка дала нам можливість розпочати реальні реформи у компанії", - написав він.

Балчун також повідомив, що скасував відрядження до Відня і зустріч з керівництвом австрійської залізниці через ситуацію в УЗ.

Нагадаємо, сайт "Укрзалізниці" зазнав хакерської атаки. Наразі не доступна жодна рубрика сайту. При заході на сторінку "Укрзалізниці" з'являється зображення черепа, яке утворюється поєднанням різноманітних символів - долара та латинських літер, на чорному тлі. Під малюнком розміщено напис "Press and key" ("натисни і продовж").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-