Балчун скасував зустріч у Відні через

Балчун скасував зустріч у Відні через "атаки" на Укрзалізницю

Укрінформ
За словами керівницка Укрзалізниці Войцеха Балчуна, наразі відбуваються потужні атаки на підприємство.

Про це він написав у Фейсбуці.

"З усією відповідальністю і тривогою заявляю: зараз відбувається нечуване ганебне торпедування всіх наших останніх кроків, особливо у кадровій сфері. Новопризначені керівники зіткнулись з реальними погрозами фізичної сили. Ці погрози йдуть від конкретних осіб, очевидно афільованих з чиновниками з високих владних кабінетів. Наша спроба навести лад у сфері розподілу порожніх вагонів зіткнулась з жорсткою протидією старої системи. У хід пішли погрози, хакерські атаки на наші сервери і системи, у ці хвилини заблокована робота офіційного сайту Укрзалізниці", - заявив Балчун.

Він стверджує, що все це є свідченням того, що система не збирається здаватись "і не гребуватиме жодними засобами, щоб зберегти існуючий стан речей".

"Інформую про цю безпрецедентну ситуацію суспільство і керівника українського уряду, чия безумовна підтримка дала нам можливість розпочати реальні реформи у компанії!", - написав він.

       Войцех Балчун зазначив, що "щойно у аеропорту скасував відрядження до Відня і зустріч з керівництвом австрійської залізниці через ситуацію в УЗ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-