Банкова: Україну в інформвійні з РФ захищатимуть адвокати Atkins Thomson

Банкова: Україну в інформвійні з РФ захищатимуть адвокати Atkins Thomson

Укрінформ
Британська адвокатська компанія Atkins Thomson захищатиме інтереси України у дискредитаційній кампанії проти керівництва України, розв'язаній нардепом-утікачем Олександром Онищенком і яка стала елементом інформаційної війни Росії.

Про це йдеться у коментарі прес-служби Адміністрації Президента, наданому Укрінформу.

"Олександр Онищенко (Кадиров) - підозрюваний у створенні організованого злочинного угруповання, корупції та державній зраді на користь Росії. З метою уникнення відповідальності він покинув Україну та розгорнув за її межами голослівну і не підкріплену жодними доказами дискредитаційну кампанію проти керівництва України", - зазначили в АП.

На Банковій наголосили, що ця справа давно вийшла за межі особистої кампанії проти Петра Порошенка і стала елементом інформаційної війни Росії проти України.

"У цих умовах Atkins Thomson, одна з найвідоміших у галузі медіа-права юридичних компаній, захищає інтереси України. За більш детальною інформацією просимо звертатися за адресою: Graham@atkinsthomson.com", - зазначили у прес-службі АП.

Раніше британський журналіст Максим Такер, який готує статтю із заявами Онищенка, заявив, що нібито отримав листа від "адвокатів Порошенка" з погрозою подати позов проти британських ЗМІ, які поширюють заяви Олександра Онищенка про те, що він підкуповував народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-