Єфремов відмовився від адвокатів. Суддя пішов в нарадчу кімнату

Єфремов відмовився від адвокатів. Суддя пішов в нарадчу кімнату

Укрінформ
Екс-регіонал Олександр Єфремов під час судового засідання в Печерському районному суді міста Києва  відмовився від своїх адвокатів через те, що не бачить сенсу в їх допомозі, адже, на думку екс-регіонала, суд не задовольняє жодне клопотання його захисників.

Про це він заявив у четвер під час судового засідання, на якому розглядається продовження строку тримання його під вартою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За таких умов у мене не залишається іншого вибору, як тільки відмовитись від послуг своїх адвокатів", - заявив Єфремов.

Перед цим захист клопотав зобов'язати прокурорів надати їм витяг з ЄРДР про рух кримінального провадження щодо Єфремова. Прокурор надав витяг, який не задовольнив адвокатів.

Суддя Володимир Карабань відмовив у задоволенні клопотання сторони захисту. Після цього Єфремов заявив про відмову від адвокатів.

"Жодна вимога, яку адвокати висували на мою користь, не задовольнялось... В таких умовах працювати неможливо, тому мені немає необхідності далі працювати з адвокатами, оскільки це не приносить в суді ніякого ефекту", - сказав він.

Після такої досить неочікуваної заяви Єфремова, суддя заявив, що "це ваше право", і відправився в нарадчу кімнату для прийняття рішення по суті клопотання прокуратури щодо продовження міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-