Нардепи від Опоблоку просять суд віддати Єфремова на поруки

Нардепи від Опоблоку просять суд віддати Єфремова на поруки

Укрінформ
Народні депутати України від фракції "Опозиційний блок" у Печерському районному суді Києва просять відпустити екс-регіонала Олександра Єфремова на особисті поруки.

Про це в середу із зали суду повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я, Мірошниченко Юрій Романович..., керуючись статтею 180 та 184 Кримінального кодексу України, прошу суд застосувати до Олександра Єфремова запобіжний захід у вигляді особистої поруки народного депутата України 8 скликання", - сказав він.

Мірошниченко також надав письмове зобов'язання про те, що він поручається за виконання Єфремовим покладених на нього обов'язків відповідно до статті 194 Кримінально-процесуального кодексу України. Нардеп зазначив, що зобов'язується за першою вимогою доставити Єфремова до органу досудового розслідування чи суду.

З такими ж заявами в залі суду виступили народні депутати від "Опозиційного блоку" Сергій Ларін і Юрій Мороко.

Водночас, під час свого виступу Мірошниченко повідомив суду про народних депутатів, які також "підписали свої клопотання", щодо зміни міри запобіжного заходу для Єфремова, але до суду вони не прибули. Зокрема, серед них - Наталія Королевська, Михайло Добкін, Дмитро Шенцев, Юлія Льовочкіна, Василь Німченко, Нестор Шуфрич, Юрій Солод, Микола Скорик і Юрій Воропаєв.

Суддя Володимир Карабань заслухав клопотання і оголосив 20-хвилинну технічну перерву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-