Допит Януковича: суд має дати добро 24 листопада

Допит Януковича: суд має дати добро 24 листопада

Укрінформ
Святошинський районний суд Києва 24 листопада вирішить питання про зміну порядку досліджуваних доказів, що дасть можливість допитати екс-президента Віктора Януковича по відеоконференцзв'язку у п`ятницю.

Про це Укрінформу повідомив прокурор Олексій Донський.

"Виходячи з того режиму, який існує зараз, цей допит Януковича має відбуватися на іншому етапі судового розгляду справи. Тому суддя Сергій Дячук сьогодні оголосив, що питання зміни порядка досліджуваних доказів обговорюватиметься 24 числа", - сказав він.

Донський додав, що у разі позитивного вирішення цього питання, допит Януковича по відеоконференцзв'язку відбудеться у найближчу п`ятницю.

Як відомо,16 серпня Міністерство юстиції повторно направило Росії запит про допит по відеозв'язку Януковича, оскільки в першому запиті пропала частина документів.

У травні Святошинський райсуд вирішив допитати по відеоконференцзв'язку Януковича у справі проти 5 колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут", обвинувачених у розстрілі 48 активістів Евромайдану на вулиці Інститутській у Києві. Раніше очільник Департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк заявляв, що допит Януковича по відеозв'язку може відбутися 25 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-