У Хорватії створили робочу групу підтримки України

У Хорватії створили робочу групу підтримки України

Укрінформ
У Хорватії створено робочу групу підтримки України, до складу якої увійшли високопосадовці міністерств і відомств.

Про це заявив Прем'єр-міністр Республіки Хорватія Андрей Пленкович під час зустрічі у Києві з Президентом України Петром Порошенком, повідомляє прес-служба глави держави. 

"Прем'єр-міністр Хорватії повідомив, що за його дорученням у Республіці Хорватія створено робочу групу підтримки України, до складу якої увійшли високопосадовці низки хорватських міністерств та відомств", - поінформували у президентській прес-службі.

Зі свого боку Порошенко висловив сподівання, що на новій посаді керівника хорватського уряду колишній голова делегації Європарламенту в Україні Андрей Пленкович зберігатиме високу увагу до України, європейської інтеграції та двосторонніх відносин між державами.

Співрозмовники також обговорили питання активізації діяльності двосторонніх робочих механізмів з метою розширення торговельно-економічної співпраці.

Президент України подякував Пленковичу за послідовну підтримку з боку Хорватії у питанні територіальної цілісності України в рамках міжнародних організацій.

"Петро Порошенко закликав главу хорватського уряду активно сприяти в рамках Європейського Союзу завершенню роботи над механізмом призупинення безвізових режимів, що відкриє шлях до скасування віз для України, а також завершення ратифікації Угоди про асоціацію Україна - ЄС", - йдеться у повідомленні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-