Справа Єфремова: продовження арешту відклали на невизначений час

Справа Єфремова: продовження арешту відклали на невизначений час

Укрінформ
Печерський районний суд переніс на невизначений термін розгляд клопотання Генеральної прокуратури про продовження запобіжного заходу екс-нардепу від Партії регіонів Олександру Єфремову. 

Про це Укрінформу повідомив його адвокат Євген Солодко.

"Печерський райсуд переніс розгляд клопотання про продовження запобіжного заходу на невизначений термін, тому що ми чекаємо зараз, кого із суддів автоматизована система обере розглядати наше клопотання про відвід судді Карабаня. Поки відвід не буде розглянутий, справа далі не рухатиметься", - сказав він.

Під час під час сьогоднішнього засідання суддя Карабань відхилив клопотання захисту Єфремова про відвід прокурора Павла Кожухівського і секретаря судового засідання. Зрештою захист екс-нардепа оголосив відвід самому судді.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Володимир Карабань продовжив розгляд клопотання щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для екс-нардепа від ПР Олександра Єфремова.

27 вересня Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці, до 24 листопада, без можливості внесення застави для колишнього народного депутата від ПР Олександра Єфремова.

30 липня 2016 року слідчими Генеральної прокуратури України спільно з СБУ Єфремова було затримано в аеропорту “Бориспіль”.

Його підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень, а саме: у заволодінні майном “Луганськвугілля” шляхом зловживання службовим становищем, за ч.5 ст.191 КК України; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, за ч.3 ст.110 КК України; у вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації “ЛНР”, за ч.1 ст.258-3 КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-