Насіров відмовився звільнити Марушевську

Насіров відмовився звільнити Марушевську

Укрінформ
Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров відмовився прийняти заяву про відставку керівника Одеської митниці Юлії Марушевської.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Сьогодні день гучних заяв. Марушевська виклала в інтернеті заяву про своє звільнення за згодою сторін. Для уникнення неоднозначності ситуації хочу заявити – в такому вигляді заява про звільнення неприйнятна", - написав Насіров.

Його обурили слова Марушевської про те, що вона звільняється через тиск та гальмування реформ.

"За весь час роботи ми навіть не побачили плану тих нібито реформ", - стверджує голова ДФС.

Він наголосив, що звільнення Марушевської можливе лише після передачі справ та документів у порядку, встановленому чинним законодавством, із дотриманням всіх необхідних умов. Створено спеціальну комісію.

"На сьогодні наше завдання - знайти відповідальне керівництво для Одеської митниці і протягом 3 місяців показати, як швидко можливо здійснювати реформи і наповнювати державний бюджет. Ми і надалі продовжуємо роботу по реформуванню служби, наповненню бюджету, зупинити цей процес ми не маємо морального права", - заявив Насіров.

За його даними, за 10 місяців 2016 року Одеська митниця - це одна з митниць, якою не виконувався план надходжень до бюджету, в той час як в цілому митницями перевиконано план на 12,1 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-