Бойко vs Ляшко: поліція порушила справу за хук у Раді

Бойко vs Ляшко: поліція порушила справу за хук у Раді

Укрінформ
За заявою народних депутатів поліція відкрила кримінальне провадження за статтею, що передбачає відповідальність за погрозу або насильство щодо державного або громадського діяча.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"За інформацією Головного слідчого управління Національної поліції, інцидент стався сьогодні, 14 листопада, під час засідання погоджувальної ради голів фракцій та керівників комітетів Верховної Ради України. Один з народних депутатів, реагуючи на політичну позицію лідера іншої фракції, наніс йому кілька ударів рукою в обличчя. За фактом цього інциденту до Національної поліції України надійшла колективна заява народних депутатів", - йдеться у повідомленні.

На підставі цієї заяви слідчими до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено дані та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 346 (Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 14 листопада народний депутат Юрій Бойко ударив народного депутата Олега Ляшка під час його виступу на погоджувальній раді Верховної Ради України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-