У БПП вважають, що Деканоідзе вичерпала свій потенціал

У БПП вважають, що Деканоідзе вичерпала свій потенціал

Укрінформ
Заступник голови фракції БПП Ірина Луценко переконана, що голова Нацполіції Хатія Деканоідзе подала у відставку у зв'язку із вичерпанням свого потенціалу, втомою та неможливістю через відсутність відповідного досвіду справитися з викликами, які продиктувала війна.

Таку думку вона висловила в коментарі журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Із тією частиною роботи, якою опікувалася Деканоідзе, вона справилася не повністю. Тут наклався дуже серйозний фактор - Україна фактично перебуває у стані війни, країна начинена зброєю, зубожіння населення, "падають" банки, мародерство, пограбування. Ви неодноразово чуєте, що відбувається на вулиці, - аварії, пограбування ювелірних магазинів, інкасаторських машин. Мабуть, це той набір дуже серйозних викликів, до якого не була готова технократ Деканоідзе", - зазначила Луценко.

На її думку, що також на рішення подати у відставку вплинуло і накопичена втома глави Нацполіції та відсутність досвіду, крім реформування, ще правильного реагування на новітні виклики.

Водночас парламентарій зауважила, що наразі на посаду очільника Національної поліції необхідна людина "більш рішуча й вольова", "українець з досвідом роботи у правоохоронній системі".

Народний депутат додала, що зроблені Деканоідзе перетворення і зміни в поліції не будуть знівельовані, а той, хто займе її місце, завершить розпочаті реформи.

Луценко переконана, що нового очільника НП буде обрано на конкурсній основі вже найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-