МВФ вказав Україні на важливість реформи митниці та енергоринку

МВФ вказав Україні на важливість реформи митниці та енергоринку

Укрінформ
У Міжнародному валютному фонді наголошують на важливості подальшого реформування в Україні податкового відомства та митниці, покращення умов для ведення бізнесу, реформування у галузі сільського господарства та ефективного реформування енергетичних ринків.

Про це йшлося у ході зустрічі представників місії МВФ в Україні та першого віце-прем'єр-міністра — міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

"Представники місії МВФ зауважили важливість подальшого реформування податкової та митниці, покращення умов для ведення бізнесу в Україні, реформування у галузі сільського господарства та ефективного реформування енергетичних ринків", - йдеться у повідомленні.

Представники місії МВФ в Україні також зауважили важливість кроків уряду у здійсненні складних, але важливих реформ в Україні.

«На зустрічі обговорювали ключові реформи, які наразі проводить Україна та їхній вплив на міжнародні рейтинги України та взаємодію України з міжнародними партнерами, зокрема й Міжнародним валютним фондом», - зазначили у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-