Словенія підтримає санкції, поки РФ не піде з Криму та Донбасу - Порошенко

Словенія підтримає санкції, поки РФ не піде з Криму та Донбасу - Порошенко

Укрінформ
Словенія виступає за політику продовження санкцій проти РФ допоки не відбудеться повне виведення російських військ з території України та відновлення суверенітету і територіальної цілісності Української держави.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з Президентом Словенії Борутом Пахором, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже дякую пану Президенту за його особисту участь у складанні тієї Декларації, яка сьогодні була прийнята, де абсолютно чітко заявлено про підтримку нашого суверенітету, про невизнання дій Росії з незаконної анексії Криму, агресії на Сході нашої держави. І ми вдячні Словенії за політику підтримки продовження санкцій аж до повного виведення російських військ та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України", - заявив Порошенко. 

Він також зазначив, що в ході зустрічі обговорювалася ситуація в окупованому Криму. "Ми відзначили, що триваюча мілітаризація та масові порушення прав людини викликають серйозні занепокоєння у всієї міжнародної спільноти. Я також подякував пану Президенту за те, що Словенія є співавтором резолюції Генеральної Асамблеї ООН щодо порушення прав людини окупованому Криму", - підкреслив Президент. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-