Байден запевнив Гройсмана в підтримці України

Байден запевнив Гройсмана в підтримці України

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та віце-президент США Джозеф Байден під час телефонної розмови обговорили процес реформ в Україні та скоординували подальшу взаємодію щодо залучення необхідної допомоги і сприяння з боку США.

Про це інформує Урядовий портал.

"Обговорюючи реформи в Україні, Прем’єр-міністр поінформував про запуск програми приватизації державних підприємств, зокрема про другий етап приватизації Одеського припортового заводу. Під час бесіди йшлося також про початок роботи системи електронних декларацій, а також про реформу державного управління, ключовим елементом якої є конкурсний відбір на посади державних секретарів", - йдеться у повідомленні.

Гройсман також поінформував віце-президента США про рішення уряду вдвічі збільшити мінімальну заробітну плату в Україні, що є серйозним кроком як у подоланні бідності, так і відродженні національної економіки та виведенні її з тіні.

Байден відзначив позитивні результати діяльності уряду за перші шість місяців його роботи, запевнив у незмінній підтримці з боку Адміністрації США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-