Справа Онищенка: суд відхилив апеляцію Постного

Справа Онищенка: суд відхилив апеляцію Постного

Укрінформ
Апеляційний суд Києва залишив під вартою Валерія Постного, який є фігурантом так званої "газової справи", пов'язаній із нардепом Олександром Онищенком.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Апеляційного суду.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: ухвалу Солом’янського районного суду міста Києва від 6 жовтня 2016 року – залишити без змін; апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах Постного В.М. – залишити без задоволення", - зазначається у повідомленні.

Як відомо, зазначеною ухвалою Солом'янський райсуд задовольнив клопотання детектива Національного антикорупційного бюро та продовжив термін дії запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою до 11 грудня 2016 року включно підозрюваному Постному. При цьому йому було визначено заставу у розмірі 250 млн гривень.

Постний проходить у так званій газовій справі, яку пов'язують з народним депутатом Олександром Онищенком. Парламентарія обвинувачують в організації схеми розкрадання коштів під час видобутку та продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-