Добкін каже, що Раді

Добкін каже, що Раді "від одного повітря можна сп'яніти"

Відео
Укрінформ
Колишній голова Харківської ОДА Михайло Добкін стверджує, що його брат - народний депутат від Опозиційного блоку Дмитро Добкін - не збирався купувати тур за 135 тисяч євро.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Він не збирався купувати цей тур - це 100 відсотків», - сказав Михайло Добкін.

За його словами, Дмитро, плануючи свою зимову відпустку, попросив туроператора підібрати йому варіанти. Цей тур - відпочинок на Індійському океані - був найдорожчим, і «ніхто не збирався його купувати». Добкін зазначив, що у його брата достатньо грошей, які він, зокрема, задекларував, але незважаючи на це, тур для нього дорогий і він не збирався його купувати.

Дивну поведінку свого брата Михайло Добкін прокоментував так: «У парламенті особлива атмосфера, дуже сильна енергетика, і я не можу сказати, що позитивна. Як депутат з багаторічним стажем запевняю, що для того, щоб у Верховній Раді бути в піднесеному настрої, немає необхідності вживати алкоголь або інші стимулятори. Там така енергетика і «приємні обличчя», що від одного виду і повітря можна сп'яніти». 

Добкін-старший порекомендував журналістам особисто запитати його брата: «Він сам відповість на це питання». 

Як повідомляли ЗМІ, народний депутат від Опозиційного блоку Дмитро Добкін замовив під час засідання Верховної Ради відпочинок за 135 тисяч євро. Після цього він сховався за колону, запив щось водою і повернувся в крісло народного депутата з дивним виразом обличчя і в збудженому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-