Деканоідзе запевняє: в е-декларації все, що у неї є

Деканоідзе запевняє: в е-декларації все, що у неї є

Укрінформ
Квартири, зазначені в е-декларації главою Нацполіціі України Хатією Деканоідзе, належать їй, її батькам і покійному чоловікові.

Про це вона повідомила на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляє Укрінформ.

"Це квартира, де живуть мої батьки, це моя особиста квартира, де я жила в Тбілісі, це квартира мого покійного чоловіка, яка після того, як дитині виповниться 18 років, перейде дитині", - сказала Деканоідзе.

Вона пояснила, що була єдиним членом сім'ї, хто отримував "більш-менш нормальну зарплату", і тому оплачувала всі кредити.

Деканоідзе зазначила, що в декларації вказала все, що у неї є, і висловила надію, що так само вчинили всі чиновники і нардепи.

Як відомо, в електронній декларації Деканоідзе вказала три квартири в Грузії, орендовану квартиру в Києві площею 60 кв. м і автомобіль "Hyundai Elantra" 2012 року випуску. Згідно з декларацією, Деканоідзе у 2015 році отримала 88 тис. 760 грн зарплати на посаді голови Національної поліції України та 3 млн 431 тис. 846 грн зарплати в іноземній компанії "MPRI Інтернейшинал сервіс Корпорація Енджиліті".

Крім того, голова Нацполіціі задекларувала 33 тис. 231 грн на рахунках в "ПриватБанку", а також 55 тис. 936 ларі в TBC Bank.

Деканоідзе вказала два кредити в розмірі $ 80 тис. І $ 53 тис., взятих в TBC Bank.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-