Держбюджет-2017 вже на фінальній стадії – Гройсман

Держбюджет-2017 вже на фінальній стадії – Гройсман

Укрінформ
Проект державного бюджету на 2017 рік перебуває на фінальній стадії узгодження.

Про це на засіданні уряду сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми виходимо на фінальну стадію узгодження і підготовки проекту бюджету на 2017 рік. Ми з 15 вересня ведемо системну роботу спільно з депутатами для того, щоб вийти на фіналізацію бюджету 2017 року, який є чітко структурованим і в якому чітко виділені пріоритети, які дадуть можливість в 2017 році забезпечити повноцінне економічне зростання", - сказав Гройсман.

Він також зауважив, що вчора на засіданні Національної ради реформ обговорювалося і питання змін до Податкового кодексу, "тобто створення належних умов для адміністрування податків".

Напередодні Гройсман заявив, що уряд повторно внесе проект закону про державний бюджет на 2017 рік на розгляд парламенту за два тижні.

Як повідомляв Укрінформ, 20 жовтня Верховна Рада направила Кабінету міністрів висновки та пропозиції до законопроекту про державний бюджет України на 2017 рік для підготовки документа до другого читання.

15 вересня Кабінет міністрів уніс до парламенту законопроект про державний бюджет на 2017 рік.

Дохідна частина урядового варіанту проекту держбюджету-2017 передбачає 706,3 млрд грн, видаткова - 775,3 млрд грн. Передбачається, що зростання ВВП становитиме 3% при інфляції - 8,1% та курсі 27,2 гривні за долар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-