Луценко каже, що ніколи не мав восьми квартир

Луценко каже, що ніколи не мав восьми квартир

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко спростував інформацію про приналежність його родині будинку з вісьмома квартирами у центрі Києва.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ні я, ні моя дружина, ні члени моєї сім'ї не є власниками будинку, про який ви запитуєте", - сказав він.

Також Луценко запевнив, що востаннє бачив народного депутата Гліба Загорія, який нібито купив вісім квартир у будинку по вул. Еспланадній, на засіданні фракції БПП, коли Луценка висували в генпрокурори. 

"Тому про його бізнес я нічого не знаю. І зі Світланою Рижук чи Риженко я особисто не знайомий і не можу говорити про її бізнес", - додав він.

Луценко розповів, що його дружина третій день займається заповненням декларації, яка буде подана у встановлений законом термін.

"Після мого арешту Ірина була висунута в народні депутати і три четверті бізнесу продала, задекларувавши, якщо не помиляюся, 20 млн грн отриманої виручки. Маленьку частину бізнесу передала старшому сину Олександру, який і забезпечує поточне наше життя", - резюмував генпрокурор.

 Раніше видання "Наші гроші" повідомило, що 17 жовтня поточного року народний депутат від БПП Гліб Загорій нібито викупив вісім приміщень у Світлани Риженко, колишньої бізнес-партнерки родини генпрокурора Юрія Луценка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-