Вбивство Шеремета схоже на вбивство Гонгадзе - головний редактор УП

Вбивство Шеремета схоже на вбивство Гонгадзе - головний редактор УП

Укрінформ
Розмови співробітників "Української правди", зокрема вбитого Павла Шеремета, прослуховувались, їхні роздруківки нині передані до Нацполіції.

Про це розповіла головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва, передає "Громадське".

"Я передала голові Національної поліції знайдений конверт від незнайомця, у якому були роздруківки розмов співробітників "УП". Можливо, це були погрози. Можливо, цей факт не пов’язаний зі вбивством. Проте ми не можемо почуватися у безпеці, поки слідство не скаже хоча б мотив або виконавця вбивства Павла", - сказала  Мусаєва.

За її словами темпи розслідування вбивства Шеремета значно уповільнилися.

 "Я не очікувала такого ставлення до цієї справи. Про це українська влада повинна говорити постійно. Тому що це дуже схоже на вбивство Гонгадзе, і це змінило хід історії України", — сказала Мусаєва.

Також вона додала, що основною версією спочатку був "російський слід". Про це співробітники "УП" говорили неодноразово. Наразі немає жодної офіційної версії та точної  інформації.

"Я хочу бачити докази, а не просто вдоволитись версіями. Сподіваюсь, скоро слідству буде що сказати", - підсумувала Мусаєва.

Як повідомляв Укрінформ, заступник глави Національної поліції України Костянтин Бушуєв заявив, що зі справою про вбивство Павла Шеремета немає ніяких проблем. Інформація у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета закрита в інтересах слідства, повідомив минулого місяця міністр МВС Арсен Аваков.

6 жовтня суд дав згоду на доступ слідчих до інформації операторів мобільного зв'язку МТС Україна, Київстар і Лайфселл, а також відео з камер готелю Опера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-