В Україні завершилися стратегічні командно-штабні навчання

В Україні завершилися стратегічні командно-штабні навчання "Рубіж-2016"

Відео
Укрінформ
В Україні завершилися стратегічні командно-штабні навчання "Рубіж – 2016", до проведення яких під керівництвом начальника Генштабу залучалися органи військового управління стратегічного та оперативно-стратегічного рівня.

Про це повідомляється на сайті уряду.

Зокрема, на полігоні "Дивички" Київської області відбулася практична фаза - тактичні навчання з бойовою стрільбою самохідних і гаубичних артилерійських підрозділів. Артилеристи успішно виконали низку вогневих вправ за знищення і придушення взводних опорних пунктів (ВОП) ворога.

"Вперше за роки незалежності України до навчань залучені співробітники спеціалізованого науково-дослідного центру ЗСУ з метою аналізу результатів і визначення ступеня ураження цілей при різних видах обстрілу. Вчені визначать методи максимального вогневого ураження при мінімальних витратах боєприпасів", - повідомив командувач ракетних військ і артилерії В'ячеслав Горбильов.

Як зазначив начальник Генштабу Віктор Муженко, мета навчань досягнута, і після обробки результатів, отриманий досвід буде узагальнено та впроваджено у військах та навчальних закладах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-