Розведення військ у Станиці досі неможливе - Полторак

Розведення військ у Станиці досі неможливе - Полторак

Укрінформ
Розведення військ у Станиці Луганській неможливе, оскільки там є певні проблеми - обстріли з боку бойовиків по позиціях українських захисників не припиняються.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Нам потрібно спочатку завершити розведення наших військ на трьох ділянках. На двох ділянках ми відвели, а на третій, в районі Станиці Луганської, на жаль, ми поки що не розвели, і там немає підстав поки щоб розводити, тому що є проблеми. Буквально учора був обстріл з мінометів", - сказав Полторак.

Він також прокоментував учорашню заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова про те, що  Росія не згодна з поверненням окупованого міста Дебальцеве Донецької області під контроль України.

"Щодо Дебальцевого - то це позиція РФ, але ми пам'ятаємо, що поки домовлялися, Дебальцеве ще було українським містом, тому це питання стоїть на порядку денному", - сказав міністр оборони.

Як повідомляв Укрінформ, учора незаконні збройні формування тричі обстріляли околиці Станиці Луганської, в результаті постраждав мирний житель.

Бойовики вели прицільний вогонь по позиціях підрозділів Збройних Сил України, розташованих за городами жителів Станиці Луганської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-