Нардепи просять собі ще майже 114 мільйонів – на написання законів

Нардепи просять собі ще майже 114 мільйонів – на написання законів

Укрінформ
Верховна Рада рекомендує Кабінету міністрів збільшити видатки на здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради на 113 мільйонів 797 тисяч гривень.

Про це зазначається у тексті у тексті висновків та пропозицій до проекту закону України «Про Державний бюджет на 2017 рік», ухвалених на сьогоднішньому засіданні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, окремим пунктом пропонується збільшити за загальним фондом видатки споживання за бюджетною програмою «Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України на 113 мільйонів 797 тисяч гривень» (з них оплата праці - на 52 млн. 512 тис. гривень).

Також парламент закликає Кабмін збільшити за загальним фондом видатки споживання за бюджетною програмою «Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Верховної Ради на 15 млн 196 тис. гривень» (з них оплата праці - на 12 млн 455 тис. гривень).

Крім того, парламент у тексті бюджетних висновків до проекту Держбюджету на 2017 рік рекомендує збільшити за загальним фондом видатки споживання за бюджетною програмою «Висвітлення діяльності Верховної Ради України через засоби телебачення і радіомовлення та фінансова підтримка видання газети «Голос України» і журналу «Віче» на 10 млн 310 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-