Рада просить ще 639 мільйонів на прокурорсько-слідчу діяльність

Рада просить ще 639 мільйонів на прокурорсько-слідчу діяльність

Укрінформ
Народні депутати пропонують Кабінету міністрів передбачити у проекті Державного бюджету на 2017 рік збільшення видатків для здійснення прокурорсько-слідчої діяльності, підготовку та підвищення кваліфікації кадрів прокуратури на 638 мільйонів 838 тисяч гривень.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це зазначається у висновках і пропозиціях ВР до законопроекту про Державний бюджет на 2017 рік.

Зокрема, парламентарії передали до уряду вимогу щодо збільшення за загальним фондом видатки споживання за бюджетною програмою «Здійснення прокурорсько-слідчої діяльності, підготовка та підвищення кваліфікації кадрів прокуратури» на 638 мільйонів 838 тисяч гривень, з яких оплата праці - на 523 млн 638 тис. гривень.

Крім того, Верховна Рада просить Кабмін збільшити за загальним фондом видатки споживання за бюджетною програмою «Забезпечення функцій Спеціалізованою антикорупціною прокуратурою» на 13 млн 996 тис. гривень, з яких оплата праці - на 11 млн 472 тис. гривень.

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати направили до Кабінету Міністрів висновки та пропозиції до законопроекту про Державний бюджет на 2017 рік. Ухвалення таких висновків згідно з  регламентом означає підтримку Верховною Радою законопроекту про Держбюджет у першому читанні. Відтепер уряд повинен протягом двох тижнів доопрацювати проект закону та внести його до парламенту для розгляду в другому читанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-