Рада знову відмовилася включити спецконфіскацію у порядок денний

Рада знову відмовилася включити спецконфіскацію у порядок денний

Укрінформ
Народні депутати відмовилися включити до порядку денного сесії законопроект №5142 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення стягнення в дохід держави необгрунтованих активів».

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, Голова Верховної Ради Андрій Парубій двічі ставив це питання на голосування, при останньому голосуванні включення законопроекту до порядку денного підтримали лише 199 нардепів з мінімально необхідних 226 голосів.

Також нардепи відмовилися включити до порядку денного законопроект авторства Людмили Денісової № 5088 про додаткове фінансування програм соцзахисту населення і обороноздатності країни за рахунок конфіскованих коштів та коштів, отриманих і спрямованих до Державного бюджету від реалізації майна за рішенням суду за вчинення корупційного та пов'язаного з корупцією правопорушення.

Пропозицію включити цей законопроект до порядку денного підтримали лише 205 нардепів.

Нагадаємо, Голова Верховної Ради Андрій Парубій протягом минулих пленарних тижнів неодноразово ставив на голосування пропозицію включити до порядку денного законопроект про спецконфіскацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-