Перед

Перед "нормандськими переговорами" Порошенко зустрінеться з Олландом і Меркель

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко проведе у середу у Берліні окрему зустріч з лідерами Франції та Німеччини Франсуа Олландом та Ангелою Меркель перед початком переговорів за участю глав держав у Нормандському форматі.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Перед проведенням переговорів у Нормандському форматі відбудеться окрема зустріч Президента України з Президентом Франції Франсуа Олландом та Канцлером ФРН Ангелою Меркель", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло агентство, 19 жовтня Президент Петро Порошенко здійснить робочий візит до Берліна на переговори за участю глав держав у Нормандському форматі. Згідно з розкладом заходів, розміщеному на сайті президента Франції, зустріч лідерів країн "нормандської четвірки", має розпочатися о 18:30 за київським часом.

Заради переговорів у Нормандському форматі Петро Порошенко скасував раніше заплановану зустріч  із президентами Європейської ради, Єврокомісії та Європарламенту, яка також мала відбутися у середу ввечері.

За інформацією російських ЗМІ, Володимир Путін теж візьме участь у цій зустрічі лідерів "нормандської четвірки" попри те, що представники Кремля неодноразово висловлювали сумніви в її доцільності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-