На працівників прокуратури чекає таємна перевірка - ГПУ

На працівників прокуратури чекає таємна перевірка - ГПУ

Укрінформ
Заступник генерального прокурора України Анжела Стрижевська провела зустріч із співдоповідачами Моніторингового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи Йорді Шуклою та Акселем Фішером, під час якої вона розповіла про стан виконання Україною зобов’язань перед Радою Європи.

Про це повідомили в управлінні міжнародно-правового співробітництва та європейської інтеграції ГПУ.

"У понеділок, 17 жовтня 2016 року, відбулася зустріч заступника Генерального прокурора України Анжели Стрижевської із співдоповідачами Моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Й. Шуклою та А. Фішером, які перебувають з робочим візитом в Україні", - йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі заступник глави ГПУ поінформувала про поточний стан реформування системи органів прокуратури, останні законодавчі зміни, у т.ч. до Конституції України, які вплинули на виконання прокуратурою її функцій.

Окрім того, Стрижевська повідомила про запровадження щорічної таємної перевірки працівників прокуратури з метою співставлення рівня життя прокурора та легальних джерел доходів його сім’ї, зазначених у декларації, а також розпочатий конкурс на зайняття посад в Генеральній інспекції – незалежного та професійного органу, покликаного здійснювати нагляд за дотриманням законності співробітниками прокуратури.

Представникам Комітету ПАРЄ також надано вичерпні відповіді на питання, що їх цікавили, у зв’язку з моніторингом стану виконання Україною зобов’язань перед Радою Європи.

За результатами зустрічі сторони висловили переконання у подальшому розвитку співробітництва на принципах прозорості та відкритості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-