У Києві презентували Офіс реформ

У Києві презентували Офіс реформ

Укрінформ
У Києві презентували Офіс впровадження реформ, який працюватиме при Прем’єр-міністрі України.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко під час презентації оновленої структури підтримки реформ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми презентуємо сьогодні Офіс реформ Прем’єр-міністра і говоримо про комплексне завершення усієї архітектури реформ. По суті, на першому етапі це буде 18 людей, які будуть закріплені за відповідними напрямками і сфокусовані на реалізацію тих чи інших визначених спільно з донорами пріоритетів, які будуть визначені програмою діяльності уряду, програмою роботи на наступний рік", - сказав він.

Саєнко запевнив, що нова структура з державним управлінням не будуть дублюватися.

"Наше головне завдання - посилити інституційно саму систему державного управління, тому ми розглядаємо цей Офіс як той ресурс, який дозволить на етапі реформування системи державного управління не втратити темп, а прискорити той темп реформ, який на сьогодні є. А по-друге, перебудувати нашу внутрішню інституційну спроможність посилити апарат державних службовців", - зауважив він.

Міністр Кабінету міністрів підкреслив, що Офіс реформ буде спрямований на впровадження і моніторинг тих пріоритетів і завдань, які закладені у програму уряду. У той же час, у жодному разі не буде зменшено політичну відповідальність кожного міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-