Гройсман каже, що в нього й уряду проблем із політичною волею немає

Гройсман каже, що в нього й уряду проблем із політичною волею немає

Укрінформ
Уряд зосередиться не стільки на кількості, скільки на якості проведення реформ.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час презентації оновленої структури підтримки реформ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За 25 років ми отримали дуже законсервовану, олігархічну систему. Що стосується політичної волі, у нашого уряду і у мене особисто з цим проблем немає. Хотів би підкреслити, що я хотів би відійти від постійного проведення реформ до проведення реформ заради результату. На швидкість реформ впливає якість прийнятих рішень", - сказав Гройсман.

Він нагадав про ключові реформи уряду.

"Ми почали безпрецедентну децентралізацію влади. Ми змінюємо філософію державних закупівель. Нам треба пришвидшувати публічну приватизацію. І можемо це робити, використовуючи механізм системи Prozorro. Я вже говорив, що перед нами стоїть завдання відродження національної економіки", - наголосив Гройсман.

Він розповів, що комітет відродження промисловості стане механізмом для напрацювань рішень, що допомогли б відроджувати економіку.

"У нас є всі можливості. Питання в тому, щоб їх реалізовувати. Ми впораємося. Можуть втручатися популістичні чинники, але шляхом діалогу з парламентом ми зможемо приймати рішення вчасно та ефективно", - підкреслив глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-