Фейгін не розуміє, навіщо Савченко їздила до своїх тюремників

Фейгін не розуміє, навіщо Савченко їздила до своїх тюремників

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін не розуміє, навіщо його колишня підзахисна Надія Савченко відвідувала окуповані території і зустрічалася з маріонетками, які «нічого не вирішують».

Про це він заявив телефоном в ефірі телеканалу "112 Україна" у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я відверто кажучи, не розумію Надю (Савченко. - Ред.). Звичайно, вона людина дивовижна. Якщо у неї щирі наміри, у що я вірю, - врятувати полонених, українських військовослужбовців, гаразд, це благородний намір, але це глухий кут. Я ж їй весь час пояснював, що це абсолютно маріонеткове середовище, вони взагалі нічого не вирішують", - сказав Фейгін.

Він зазначив, що його колишня підзахисна не казала йому про плани зустрітися із своїми тюремниками, і висловив нерозуміння, як з ними взагалі можна спілкуватися.

 "Вони її хотіли вбити, розстріляти, зґвалтувати хором. Якщо вона дійсно з цими покидьками зустрічається, це просто вражаюче! Тоді абсолютно незрозуміло, чим я займався, адже я її від таких захищав", - зауважив Фейгін.

Водночас він підкреслив, що не має права давати якісь поради Савченко. "Вона самостійна людина, нехай чинить, як вважає за потрібне", - резюмував адвокат.

Як повідомлялося, у своєму виступі під час обговорення українського питання в сесійній залі ПАРЄ народний депутат України, член ПАРЄ Надія Савченко публічно заявила, що нещодавно відвідала окуповані території та спілкувалася зі своїми тюремниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-