Гройсман: Уряд працює над забезпеченням армії найсучаснішим озброєнням

Гройсман: Уряд працює над забезпеченням армії найсучаснішим озброєнням

Фото
Укрінформ
Уряд "на економічному фронті" буде все робити для того, щоб підтримати військових, забезпечити армію найсучаснішим озброєнням.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з інструкторсько-викладацьким складом 199 навчального центру Високомобільних десантних військ Збройних Сил України – учасниками АТО 2014-2016 років.

"Наше завдання і перший пріоритет роботи уряду -  маємо забезпечити українське військо усіма необхідними фінансовими, технічними ресурсами для того, щоб наші воїни отримали забезпечення, озброєння і все те, що необхідне для ефективної оборони нашої країни", - заявив Прем’єр-міністр.

Він нагадав, що нещодавно за рішенням Ради національної безпеки і оборони України уряд напрацював зміни до Державного бюджету країни, де визначив додатково 3,8 млрд грн на матеріально-технічне забезпечення військових.

Наступного року уряд планує збільшити фінансування армії на 14 млрд грн. "Це дасть можливість при раціональному використанні цих ресурсів значно підвищити забезпечення і озброєння (армії)", - зазначив Гройсман.

Прем’єр-міністр також підкреслив своє бажання, щоб українське військо мало надсучасне озброєння. Сьогодні є відповідні розробки, зазначив він.

"Фактично, можливо сказати, що за декілька років українське військо відбулося, і зараз наше завдання - максимальне забезпечення, нова техніка, нове озброєння, все те, що дасть можливість воїнам бути ефективними і підвищувати безпеку наших воїнів", - наголосив Гройсман.

Голова уряду висловив переконання, що сучасні розробки, що є сьогодні в Україні, будуть слугувати для підвищення ефективності дій Збройних Сил України.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (8 фото)

Фото: Анастасия Сироткина

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-