Прем'єр: Ми - найняті менеджери і маємо працювати на виробників

Прем'єр: Ми - найняті менеджери і маємо працювати на виробників

Укрінформ
Влада має працювати на тих, хто створює національний продукт, і безпосередньо цікавитися їхніми проблемами.

 Про це заявив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час відвідання ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг”, повідомляє Урядовий портал

"Дуже важливо, щоби влада ніколи в житті не закривалася у своїх кабінетах, а йшла до людей, на підприємства, до реального сектору, який живе в реальному житті, якому потрібна підтримка. Ми - найняті менеджери і маємо працювати на тих, хто створює національний продукт", - сказав Гройсман.

Прем’єр-міністр запевнив національних виробників у повній своїй підтримці та наголосив, що прагне особисто дізнаватися про реальний стан справ.

"Кожного дня буду їздити усіма підприємствами, що відкривають нові виробництва, нові робочі місця. Я буду демонструвати повну підтримку таким підприємствам і буду завжди цікавитися тим, як вони живуть, чи ніхто їм не заважає, і чим держава може допомогти їм розвиватися. Їздив, їжджу і буду їздити країною, спілкуватися з людьми, колективами для того, щоб розуміти реальний стан справ у країні", - заявив Гройсман.

Прем’єр-міністр нагадав, що 2 вересня мав зустріч із металургами, де були обговорені нагальні проблеми промисловості та визначені комплексні питання, що потребують вирішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-