Справа MH17: Порошенко пропонує Раді продовжити мандат місії

Справа MH17: Порошенко пропонує Раді продовжити мандат місії

Укрінформ
Президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради проект закону про продовження терміну дії Угоди між Україною та Нідерландами про Міжнародну місію захисту розслідування обставин катастрофи збитого в небі над Донбасом малайзійського Боїнга.

Про це повідомляється на сайті ВР.

На даний час проект закону "Про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Україною та Королівством Нідерланди про продовження до 1 серпня 2017 року строку дії Угоди між Україною та Королівством Нідерланди про Міжнародну місію захисту розслідування від 28 липня 2014 року" знаходиться на розгляді у керівництва парламенту.

Станом на 19:30 11 жовтня, тексту законопроекту а також супровідних документів до нього на сайті ВР не було.

Нагадаємо, це вже не перше продовження терміну дії даної угоди. В середині липня 2015 року Верховна Рада вже приймала аналогічний проект закону.

Як повідомлялося, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що прямував рейсом МН17 Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), був збитий в небі над Донеччиною 17 липня 2014 року. На його борту знаходилися 298 людей, всі вони загинули.

Створена міжнародна спільна слідча група, до складу якої входять прокурори і представники правоохоронних органів України, Нідерландів, Бельгії, Австралії і Малайзії, а також представники Євроюсту, 28 вересня в Нідерландах представила результати кримінального розслідування причин катастрофи рейсу МН17 на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-