Міністр оборони України і керівник Бюро нацбезпеки Польщі обговорили поглиблення співпраці

Міністр оборони України і керівник Бюро нацбезпеки Польщі обговорили поглиблення співпраці

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак та керівник Бюро національної безпеки Республіки Польща Павел Кшиштоф Солох обговорили перспективи поглиблення двостороннього співробітництва у військово-медичній сфері та домовилися про перегляд і актуалізацію документів, які регулюють співпрацю між двома країнами.

Про це йшлося на зустрічі українського міністра оборони з керівником польського Бюро нацбезпеки, що відбулася у вівторок у Києві, повідомляє прес-служба Міноборони. 

"Міністр оборони України наголосив, що наразі відбувається успішна співпраця в усіх можливих сферах між двома країнами та запропонував поглибити співпрацю у військово-медичній сфері. У ході зустрічі сторони домовилися також про перегляд та актуалізацію документів, що регулюють співпрацю між двома країнами, аби вони відповідали умовам сьогодення", - зазначається у повідомленні.

Керівник оборонного відомства України також висловив вдячність польському уряду за підтримку України у прагненні до демократичного європейського майбутнього. Він відзначив важливість тієї підтримки, яку надає Польща на всіх рівнях.

"У складних безпекових умовах було прийнято рішення про створення спільної литовсько-польсько-української бригади, – це ще одне підтвердження підтримки України з боку справжніх друзів та партнерів. Розуміючи один одного та співпрацюючи, я переконаний, ми зможемо протистояти загрозам, що виникають", - наголосив Полторак.

У свою чергу керівник польського Бюро нацбезпеки запевнив, що підтримка України була й залишається важливим питанням для Польщі.

"Приємно, що польсько-українські стосунки стають ширшими та міцнішими, яскравим підтвердженням тому є часті зустрічі як міністрів, так і на рівні глав держав", - підкреслив він.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-