Уряд затвердив іміджеву концепцію України від Мінінформу

Уряд затвердив іміджеву концепцію України від Мінінформу

Укрінформ
Кабінет міністрів України затвердив презентовану Міністерством інформаційної політики концепцію просування іміджу держави у світі.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Це надзвичайно важливо для європеїзації України у світі та для розуміння того, що саме являє собою наша держава», - сказав міністр інформаційної політики України Юрій Стець. 

У свою чергу заступник міністра Артем Біденко наголосив, що протягом останніх 25 років українцям нав'язували таку думку, що Україна нікому у світі не є цікавою і що про неї знають лише три слова - Шевченко, Кличко та Чорнобиль. "Це узагальнення не має ніякого відношення до реальності, ми розуміємо, що в світі живуть різні люди, але останні два роки засвідчили, що рівень медійної уваги до України значно зріс", - сказав Біденко. 

Він наголосив, що в цьому контексті ключовим є елемент комунікації. І саме його МІП пропонує застосовувати у процесі популяризації України у світі. Активне просування інтересів України можливе лише за умови системного підходу з урахуванням багатьох факторів. "Серед таких факторів важливо назвати інституційний фактор, тобто поєднати зусилля багатьох організацій, як органів влади, так і недержавних організацій, лідерів думок, діаспори, ЗМІ, бізнесу", - сказав заступник міністра. Він переконаний, що це дасть можливість конкурувати ідеям та цінностям. 

"Ми маємо просувати імідж України у світі", - сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Він закликав урядовців якнайшвидше узятися за реалізацію цією концепції, оскільки вона є надзвичайно важливою для нашої держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-