Суд переніс розгляд апеляції Єфремова

Суд переніс розгляд апеляції Єфремова

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва переніс на 18 жовтня розгляд скарги захисту екс-регіонала Олександра Єфремова на рішення Печерського районного суду Києва про продовження йому арешту на два місяці.

Таке рішення в понеділок прийняла колегія суддів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Судове засідання було перенесено у зв'язку з тим, що колегія суддів не змогла ознайомитися з доповненнями до апеляційної скарги, які сьогодні подав захист Єфремова.

У ході засідання адвокати Єфремова заявили відведення трьом членам колегії суддів. Захист заявив про сумніви в неупередженості Віктора Глиняного, Дениса Масенка й Івана Рибака, оскільки ці судді брали участь у розгляді апеляційної скарги захисту на стадії досудового розслідування. Проте колегія суддів відмовила в задоволенні заяви про відведення.

Наступне судове засідання відбудеться о 14:00 18 жовтня.

Єфремова таке рішення обурило. "Якщо ви вважаєте, що безневинна людина має сидіти ще вісім днів за гратами, то будь ласка! Але ви мали час з усім ознайомитися, там лише 5 листів. Я вже так у понеділок приїжджав, сказали, що суддя захворів", - цитує його "Українська правда".

Як повідомляв Укрінформ, 28 вересня Печерський районний суд міста Києва продовжив Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 листопада.

Нагадаємо, екс-голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підозрюється у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.3 ст.110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч.1 ст.258-3 (Створення терористичної групи або терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Фото: Роман Кравець, "Українська правда"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-