Рада сьогодні розгляне запровадження візового режиму з Росією

Рада сьогодні розгляне запровадження візового режиму з Росією

Укрінформ
Верховна Рада на пленарному засіданні у четвер планує розглянути питання щодо запровадження візового режиму з Росією, а також законопроекти у сфері культури, науки й освіти.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з порядком денним на розгляд парламентаріїв буде винесено проект постанови про звернення до Кабінету Міністрів щодо припинення дії Угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації.

Крім того, на повторне перше читання запропоновано законопроекти "Про освіту" та про внесення змін до закону "Про вищу освіту" щодо працевлаштування випускників.

Народні депутати також планують розглянути проекти законів про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження використання медійної продукції держави-агресора, щодо вдосконалення системи державного управління у книговидавничій сфері, щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури.

У порядку денному - й законопроекти про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних, про джерела фінансування дорожнього господарства України (щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі) та інші.

Парламентарії планують також ухвалити постанову про перейменування міста Мукачеве Закарпатської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-