Нуланд говоритиме про Донбас з автором «русской весны» – Геращенко

Нуланд говоритиме про Донбас з автором «русской весны» – Геращенко

Укрінформ
Помічник держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд, імовірно, зустрінеться в Москві з помічником президента РФ Владиславом Сурковим. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко. 

"Нуланд летить в Москву для зустрічі з високопосадовцями, задля врегулювання ситуації на Донбасі. Це знову з Сурковим про Донбас говоритимуть, з автором "русской весны", якого аж розпирає, що він радить "властєліну міра" війну? Цей високопосадовець здатен лише на дестабілізацію, а не на врегулювання... що в Україні, що в Сирії", - зазначила вона.

Геращенко додала, що, як і багато інших в оточенні Путіна, ці високопосадовці налаштовані виключно на конфлікт. "І всі вони несуть відповідальність за війну в Україні, за збитий "Боїнг", за вбивства тисяч українців", - наголосила вона.

Як повідомляв Укрінформ, помічник держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд відправляється до Європи, де зустрінеться у вівторок у Брюсселі з главою Держдепу Джоном Керрі, після чого вилетить до Москви обговорювати українське питання. Про це офіційно повідомили в понеділок у Державному департаменті США.

За даними Держдепу, у Москві Нуланд зустрінеться з високопоставленими російськими чиновниками для обговорення ситуації на сході України і подальших кроків з реалізації Мінських домовленостей на підтримку зусиль країн Нормандського формату та Тристоронньої контактної групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-